Salina kids

SALINA TARGU OCNA Aceasta este cautat pentru urmatoarele afectiuni:
Aerul curat din salină este ingredientul magic din spatele acestei terapii. Concentrația crescută de ozon, dar dar și efectul bacteriostatic datorat pH-ului scăzut al aerului, lipsa poluanților și a alergenilor, cât și temperatura scăzută sunt doar câțiva dintre factorii care explică beneficiile pentru sănătate ale saline. În plus, sarea acţionează ca un dezinfectant, împiedicând, astfel, dezvoltarea culturilor microbiene. Curele în salină au nenumărate beneficii pentru adulți, da și pentru cei mici

SALINA CREANGA SPA

In interiorul Creanga SPA beneficiati de acest aer salin gratuit prin accesul in camera Salina.
Aici copii se pot juca cu sarea fina, pot colora, desena sau pot petrece timpul citind.

ZONA EXTERIOARA CU AER SALIN

In centrul Creanga Resort & SPA la intrare sunteti intampinati de zona de relaxare exterioara.
Acolo in mijlocul parculetului in Foisorul in lemn prin crengutele atent asezate circula apa Sarata direct din izvor, astfel emanand in jur un aer salin pentru toti cei care aleg sa se relaxeze pe bancute.
Aerul salin ameliorează sau tratează afecţiuni ca:

RECENZII

Ce spun oaspeții noștri

„Este un loc unde voi merge de fiecare dată cu plăcere. Servicii de calitate, foarte curat, personal amabil, patron care se preocupă de a mulţumi clienţii! Este locul unde merg să îmi încarc bateriile! Vă mulţumesc pentru serviciile oferite, sunteţi minunaţi!”

"With an amazing all-round view, this peaceful reatreat does overcome first impression and expectations. Having been here with out year and seven months old, we've very much enjoyed the child friendly pool, the jacuzzi as well and coming down to food and the menu here, our national cuisine is simply turned up a notch. Fresh food, fresh ingredients, their kitchen puts it together lovely on a plate."

„Ne-a plăcut totul. Camerele sunt așa cum arată fotografiile, mic dejun tip bufet, diversificat și foarte bun. Mâncarea la restaurant foarte bună. Centrul SPA excelent și priveliștea oferită de satul de vacanță este mirifică. Recomand cu drag această locație!”

„Recomand acest complex deoarece am fost impresionat de primirea și găzduirea din partea personanului. Priveliștele din jur sunt mirifice, pline de viață, totul conturând un tablou spectaculos. Nu te poți plictisi la acest complex fiindcă îți ocupi timpul cu tot felul de activități. O să revin cu mare placere, cât de curând.”

"Superbă locația, un loc în care chiar îți încarci bateriile,priveliștea deosebită meniul variat și delicios...La SPA totul extraordinar, personal amabil. Revenim cu drag!!!!!"