PENSIUNEA CASA CREANGĂ

Pensiunea Casa Creangă are o capacitate de 42 de locuri de cazare dispuse astfel:

Structură: Suită 2 camere

2 pers

Sală de conferinţe

Pentru evenimente de training, teambuilding şi conferinţe, tarifele se negociază în funcţie de serviciile conexe solicitate.

Pensiunea dispune de o sală de conferinţe cu capacitatea de 40 locuri, dotată cu videoproiector, ecran proiecţie, flipchart, internet wireless, aer condiţionat, consumabile.

* Complexul nu se ocupă cu organizarea teambuilding-ului dumneavoastră, pentru aceasta vă recomandăm să contactaţi o firmă care se ocupă cu o astfel de activitate.

RECENZII

Ce spun oaspeții noștri

„Este un loc unde voi merge de fiecare dată cu plăcere. Servicii de calitate, foarte curat, personal amabil, patron care se preocupă de a mulţumi clienţii! Este locul unde merg să îmi încarc bateriile! Vă mulţumesc pentru serviciile oferite, sunteţi minunaţi!”

"With an amazing all-round view, this peaceful reatreat does overcome first impression and expectations. Having been here with out year and seven months old, we've very much enjoyed the child friendly pool, the jacuzzi as well and coming down to food and the menu here, our national cuisine is simply turned up a notch. Fresh food, fresh ingredients, their kitchen puts it together lovely on a plate."

„Ne-a plăcut totul. Camerele sunt așa cum arată fotografiile, mic dejun tip bufet, diversificat și foarte bun. Mâncarea la restaurant foarte bună. Centrul SPA excelent și priveliștea oferită de satul de vacanță este mirifică. Recomand cu drag această locație!”

„Recomand acest complex deoarece am fost impresionat de primirea și găzduirea din partea personanului. Priveliștele din jur sunt mirifice, pline de viață, totul conturând un tablou spectaculos. Nu te poți plictisi la acest complex fiindcă îți ocupi timpul cu tot felul de activități. O să revin cu mare placere, cât de curând.”

"Superbă locația, un loc în care chiar îți încarci bateriile,priveliștea deosebită meniul variat și delicios...La SPA totul extraordinar, personal amabil. Revenim cu drag!!!!!"