Thermarium (ZONA SAUNELOR)

Thermarium este zona din cadrul SPA-ului unde relaxarea intra în armonie perfectă cu beneficiile medicale ale celor 4 saune prezente, alternând de asemenea bine, pentru iubitorii terapiei cald-rece și cu galeata cu apă rece.
Tot în această zonă, după clipele de detox petrecute în saune, vă invitam să admirați priveliștea Văii Trotușului de la 700m altitudine, din camera de relaxare.

SAUNA FINLANDEZĂ

Temperatura 80°-100° Celsius

Tot în această zonă, după clipele de detox petrecute în saune, vă invitam să admirați priveliștea Văii Trotușului de la 700m altitudine, din camera de relaxare.

SAUNA UMEDĂ

Temperatura 50°-55° Celsius

Când este vorba despre purificarea corpului, relaxarea și eliminarea forțată a toxinelor, baia turcească (baia de aburi), este cea mai bună terapie, folosită încă din antichitate. Baia turcească folosește aer ceva mai puțin fierbinte, dar foarte umed și are un efect benefic asupra catifelării și elasticității pielii.

Se recomandă pentru tratarea următoarelor afecțiuni și nu numai: afecțiuni circulatorii, obezitate, hipotiroidism, diabet zaharat, nevralgii și nevrite, etc.

SAUNA CU INFRAROȘU
( INFRATERAPIA)

Temperatura 40°-60° Celsius

Infraterapia este ideală pentru persoanele care nu pot suporta căldura, deoarece emite raze ce încălzesc direct corpul fără a crește temperatura din interiorul încăperii.

Principalele beneficii: îndepărtează durerea musculară, elimină toxinele, îngrijește pielea, te ajută să slăbești, îmbunătățește sistemul imunitar, etc.

Un mod inedit de a te relaxa atât fizic cât și psihic.
O escapadă din viața de zi cu zi și un mod extraordinar de a scăpa de stresul cotidian.

RECENZII

Ce spun oaspeții noștri

„Este un loc unde voi merge de fiecare dată cu plăcere. Servicii de calitate, foarte curat, personal amabil, patron care se preocupă de a mulţumi clienţii! Este locul unde merg să îmi încarc bateriile! Vă mulţumesc pentru serviciile oferite, sunteţi minunaţi!”

"With an amazing all-round view, this peaceful reatreat does overcome first impression and expectations. Having been here with out year and seven months old, we've very much enjoyed the child friendly pool, the jacuzzi as well and coming down to food and the menu here, our national cuisine is simply turned up a notch. Fresh food, fresh ingredients, their kitchen puts it together lovely on a plate."

„Ne-a plăcut totul. Camerele sunt așa cum arată fotografiile, mic dejun tip bufet, diversificat și foarte bun. Mâncarea la restaurant foarte bună. Centrul SPA excelent și priveliștea oferită de satul de vacanță este mirifică. Recomand cu drag această locație!”

„Recomand acest complex deoarece am fost impresionat de primirea și găzduirea din partea personanului. Priveliștele din jur sunt mirifice, pline de viață, totul conturând un tablou spectaculos. Nu te poți plictisi la acest complex fiindcă îți ocupi timpul cu tot felul de activități. O să revin cu mare placere, cât de curând.”

"Superbă locația, un loc în care chiar îți încarci bateriile,priveliștea deosebită meniul variat și delicios...La SPA totul extraordinar, personal amabil. Revenim cu drag!!!!!"