Termeni și Condiții

1. Utilizarea datelor

DUMNEAVOASTRĂ SUNTEŢI DE ACORD CĂ FOLOSIŢI SITE-UL PE PROPRIUL DUMNEAVOASTRĂ RISC. S.C. CTG S.R.L. nu își asuma nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acestor informații. Www.casacreanga.ro este un site cu conținut informativ. S.C. CTG S.R.L. nu garantează in nici un fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informațiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot apărea la un moment dat intre conținutul site-ului si informațiile reale nu implica nici o răspundere, de orice natura, pentru S.C. CTG S.R.L. Ne rezervam dreptul de a modifica, corecta, îmbunătăți site-ul in orice moment fără o notificare prealabilă. Dumneavoastră sunteți de acord că S.C. CTG S.R.L. nu este responsabila în orice mod pentru prejudicierea calculatorului dumneavoastră sau pentru interceptarea sau folosirea informațiilor de pe cardul de credit de către terțe persoane.

2. Clauze de nerăspundere

Datele și informațiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandări, garanții, consultanta sau angajament din partea S.C.CTG S.R.L.. S.C. CTG S.R.L. nu va putea fi făcută răspunzătoare fată de nici-o persoana/entitate pentru niciun fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect din folosirea site-ului, ca urmare a oricărei erori sau omisiuni. Ne rezervăm dreptul de a anula sau de a modifica rezervări atunci când se dovedește că un client este angajat în activități frauduloase sau nepotrivite, fără nici un fel de răspundere fată de dumneavoastră.

3. Newsletter și materiale promoționale

În urma consimțământului dumneavoastră este posibil să primiți materiale promoționale, oferte sau chestionare din partea noastră sau a colaboratorilor noștri. In cazul in care doriți sa nu mai primiți astfel de materiale promoționale va rugam sa ne contactați folosind pagina de contact de pe site sau e-mail-ul casacreanga@yahoo.com.

4. Tarife

Tarifele afișate în site sunt tarife pe camera pe noapte si includ TVA si taxa hoteliera. Tarifele sunt in ron. Putem sa confirmam rezervarea Dvs. numai daca ne dați toate informațiile solicitate. Vă rugăm să vă asigurați că toate datele Dvs. personale sunt corecte. De asemenea, pentru a va putem confirma rezervarea este nevoie de un avans de 30% din suma totala a rezervarii. In caz de neprezentare sau ne anulare cu 7 zile calendaristice, avansul nu se returneaza. Check-in ul se va face la ora 14:00, iar check-out sa va face pana in ora 12:00.

SC CTG SRL, RO 969666, Targu Ocna, str. Galean, nr 33/ casacreanga@yahoo.com / 0744605870